Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabanın boşandığını görmek

Rüyada akrabanın boşandığını görmek

Rüyada akrabanın boşandığını görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrabanın boşandığını gördüyseniz:

  • Belli konulara en az sizin kadar katılımda bulunabilecek kişilerle çalışmalısınız.

Rüyada bir akrabasının boşandığını görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, zenginlik içinde olacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine alamet eder.

Rüyada akrabasının boşandığını görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına tabir olunur.

Rüyada akrabanın boşandığını görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, durumunuzun iyileşeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine delalettir.

Rüyada akrabalarının boşandığını görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına delalettir.

Rüyada bir akrabanın boşandığını görmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine yorulur.

Rüyada eşinden boşanmak başkasıyla evlenmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşınızın boşandığını görmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bolluğun ve verimin de artacağına inanılır.

Rüyada teyzenin boşandığını görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, anne baba duası alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments