Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşandığı karısını görmek

Rüyada boşandığı karısını görmek

Rüyada boşandığı karısını görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kazancın her daim artacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, hayırlı yollara gireceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada boşandığı karısını gördüyseniz:

  • Belli bir teklif ya da önerinin değerlendirmesini yaparken gerçekçi olmanızda fayda var.

Rüyada karısından boşandığını görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine delalet eder.

Rüyada boşandığı karısını görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına rivayet eder.

Rüyada karısından boşanmak çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, el açmayacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada boşandığın kocanı görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun boşandığını görmek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine alamet eder.

Rüyada yakının boşandığını görmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına alamet eder.

Rüyada kızının boşandığını görmek ödeme güçlü çekeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada evli bir çiftin boşandığını görmek nazara geleceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, birikmiş parasının olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments