Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir akrabasının boşandığını görmek

Rüyada bir akrabasının boşandığını görmek

Rüyada bir akrabasının boşandığını görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada bir akrabasının boşandığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimsenin gönlünü almanız gerekebilir.

Rüyada bir akrabasının boşandığını görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, maddi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada akrabasının boşandığını görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada akrabalarının boşandığını görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada bir akrabanın boşandığını görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına delalet eder.

Rüyada akrabanın boşandığını görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boşandığın eşiyle tekrar evlenmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada birinin boşandığını görmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, bir uzmana başvurulacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada boşanmak ve tekrar evlenmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments