Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tanıdığının boşandığını görmek

Rüyada bir tanıdığının boşandığını görmek

Rüyada bir tanıdığının boşandığını görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, helal kazanç elde edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir tanıdığının boşandığını gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konuların ciddiye alınması gerekiyor.

Rüyada bir tanıdığının boşandığını görmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birinin boşandığını görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, gelirinin sürekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığının boşandığını görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine işarettir.

Rüyada evlenip boşanmak hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına rivayet eder.

Rüyada boşandığın kocanı görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin boşandığını görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bedeninin de iyileşeceğine işarettir.

Rüyada eşiyle boşandığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına işarettir.

Rüyada başkasının boşandığını görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, büyük borçların altında ezileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments