Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kimsenin boşandığını görmek

Rüyada bir kimsenin boşandığını görmek

Rüyada bir kimsenin boşandığını görmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına işaret eder.

Rüyada bir kimsenin boşandığını gördüyseniz:

  • Daha çok diplomatik ilişkiler bile olsa entellektüel dostluklar sizi memnun edebilir.

Rüyada bir kimsenin boşandığını görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada iyi kimse görmek küslerin barışacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, gönlünce harcama yapmasına işaret eder.

Rüyada bir kimsenin kustuğunu görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına inanılır.

Rüyada bir kimsenin düştüğünü görmek ne yapacağını şaşıracağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen kimsenin sesini duymak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş bir kimse görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir kimseden para almak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, gelişiminin hız kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü bir kimseyle konuşmak yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments