Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir akrabanın boşandığını görmek

Rüyada bir akrabanın boşandığını görmek

Rüyada bir akrabanın boşandığını görmek övgü dolu sözler duyacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına yorulur.

Rüyada bir akrabanın boşandığını gördüyseniz:

  • Diğerleri sizi grubun en etkileyici kişisi olarak görüyor olabilir.

Rüyada bir akrabanın boşandığını görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına alamet eder.

Rüyada akrabasının boşandığını görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada bir akrabasının boşandığını görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına yorulur.

Rüyada akrabalarının boşandığını görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına yorulmaktadır.

Rüyada akrabanın boşandığını görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına işarettir.

Rüyada boşandığı kocasını görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada boşanmak için imza atmak Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boşanmak ve tekrar evlenmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments