Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melekler tarafından korunmak

Rüyada melekler tarafından korunmak

Rüyada melekler tarafından korunmak böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulur.

Rüyada melekler tarafından korunmak gördüyseniz:

  • En azından onun duygularını öğrenirsiniz.

Rüyada melekler tarafından korunmak işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek tarafından korunmak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpekler tarafından korunmak aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada askerler tarafından korunmak maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada birileri tarafından korunmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalettir.

Rüyada birisi tarafından korunmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, anne babanın birbirine düşeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada polis tarafından korunmak zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada erkek tarafından korunmak işlerinin açılacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, mal kayıpları da yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments