Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birileri tarafından korkutulmak

Rüyada birileri tarafından korkutulmak

Rüyada birileri tarafından korkutulmak işinde bol kazanç elde edeceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, canının sağ olacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birileri tarafından korkutulmak gördüyseniz:

  • Çözümlenemeyen konuların çözümlenmesini sağlayacak gelişmeler sizi şaşırtabilir.

Rüyada birileri tarafından korkutulmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına alamet eder.

Rüyada birilerinden korkup kaçmak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, verimin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada birilerini korkutmak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine tabir olunur.

Rüyada eşi tarafından korkutulmak ağzının tadının bozulacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir adam tarafından korkutulmak muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından korkutulmak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına alamet eder.

Rüyada biri tarafından korkutulmak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, dertlerin sonlanacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments