Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerinden korkup kaçmak

Rüyada birilerinden korkup kaçmak

Rüyada birilerinden korkup kaçmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birilerinden korkup kaçmak gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmak için geç kalmış sayılmazsınız.

Rüyada birilerinden korkup kaçmak güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birileri tarafından korkutulmak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada birilerini korkutmak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, makbul olan şeylere, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada babadan korkup kaçmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, sıkıntıların azalacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inekten korkup kaçmak sevinileceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada köpekten korkup kaçmak kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada çok korkup kaçmak bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine delalet eder.

Rüyada korkup kaçmak saklanmak günah işlemeyi terk edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, barış ve sevgi içinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments