Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerini korkutmak

Rüyada birilerini korkutmak

Rüyada birilerini korkutmak işinde bol kazanç elde edeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, yakında hedefine ulaşacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birilerini korkutmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek duygusal durumların sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Rüyada birileri tarafından korkutulmak kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birilerinden korkup kaçmak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına işaret eder.

Rüyada birilerini korkutmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına yorulmaktadır.

Rüyada korkudan bağırmak bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına inanılır.

Rüyada düşmanını korkutmak maddi zararının giderileceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkudan şehadet getirmek feraha ermeye, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada korkudan tekbir getirmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, gelişeceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada korkup çığlık atmak şansının ve kısmetinin açılacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, acı veren durumların vuku bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments