Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından korkutulmak

Rüyada biri tarafından korkutulmak

Rüyada biri tarafından korkutulmak bir daha işyerine gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, güzel ameller işleyeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, imkânsızı başaracağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına delalettir.

Rüyada biri tarafından korkutulmak gördüyseniz:

  • Çekiciliğinizi kullanarak pek çok şeyin altından kalkabilirsiniz.

Rüyada bir adam tarafından korkutulmak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına tabir olunur.

Rüyada birisi tarafından korkutulmak hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek tarafından korkutulmak ruhunun şifa bulacağına, rakiplerin üzüleceğine, yeterli kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş biri tarafından korkutulmak eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına delalettir.

Rüyada birileri tarafından korkutulmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına delalet eder.

Rüyada cin tarafından korkutulmak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından korkutulmak işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü tarafından korkutulmak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments