Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak

Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak

Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak gördüyseniz:

  • Bilinçaltı rahatsızlıklara açıksınız.

Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına inanılır.

Rüyada görünmeyen varlıkları görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada görünmez varlıklar görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada görünmez varlık görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görünmeyen varlıklardan korkmak kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada görünmeyen varlık hissetmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, kendi işinin sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada görünmeyen bir varlık görmek renk ve eğlence geleceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada görünmeyen varlıkları hissetmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, gitmediği yerlere gideceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments