Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşi tarafından korkutulmak

Rüyada eşi tarafından korkutulmak

Rüyada eşi tarafından korkutulmak yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, karamsar olacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, büyük zararlar getireceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eşi tarafından korkutulmak gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı endişeleriniz varsa, daha esnek düşünmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada eşi tarafından korkutulmak şansın bir türlü dönmeyeceğine, işinin yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak hayatının düzene gireceğine, inancından sapacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ölü tarafından korkutulmak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş biri tarafından korkutulmak yapılan işte geriye düşüleceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada birisi tarafından korkutulmak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Rüyada şeytan tarafından korkutulmak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cinler tarafından korkutulmak adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada bir adam tarafından korkutulmak mesleğindeki statüsünün de artacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, hedeflerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments