Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adam tarafından korkutulmak

Rüyada bir adam tarafından korkutulmak

Rüyada bir adam tarafından korkutulmak aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir adam tarafından korkutulmak gördüyseniz:

  • Uyum sağlama yeteneğiniz ilerlemenizi kolaylaştıracak.

Rüyada bir adam tarafından korkutulmak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, daha çok çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş biri tarafından korkutulmak kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada birileri tarafından korkutulmak yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına işarettir.

Rüyada erkek tarafından korkutulmak zayıflayacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, manevi rahatlamaya erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeytan tarafından korkutulmak çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada biri tarafından korkutulmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cinler tarafından korkutulmak işlerin günden güne daha da açılacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına delalettir.

Rüyada eşi tarafından korkutulmak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments