Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisi tarafından korkutulmak

Rüyada birisi tarafından korkutulmak

Rüyada birisi tarafından korkutulmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından korkutulmak gördüyseniz:

  • Davetler, buluşmalar ard arda gelebilir.

Rüyada bir adam tarafından korkutulmak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, elindeki işi rayına oturtacağına delalet etmektedir.

Rüyada birileri tarafından korkutulmak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına yorulur.

Rüyada ölü tarafından korkutulmak işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada biri tarafından korkutulmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada cinler tarafından korkutulmak işlerinin ağırlaşacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada cin tarafından korkutulmak çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birisi tarafından korkutulmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, sağlığının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada eşi tarafından korkutulmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, konforunun artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments