Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su birikintisine girmek

Rüyada su birikintisine girmek

Rüyada su birikintisine girmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada su birikintisine girmek gördüyseniz:

  • Bir kavga ya da anlaşmazlıkta size yardımcı olan veya sizden yana olan bir erkek sayesinde kazanacaksınız.

Rüyada su birikintisine girmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına yorulur.

Rüyada bulanık su birikintisi görmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada birikinti su görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine işarettir.

Rüyada su birikintisine basmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına inanılır.

Rüyada su birikintisinden geçmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada çamurlu su birikintisi görmek özel hayatında sessizleşeceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak su birikintisi görmek işlerinin daha da iyi olacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada küçük su birikintisi görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments