Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisi tarafından yaralanmak

Rüyada birisi tarafından yaralanmak

Rüyada birisi tarafından yaralanmak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından yaralanmak gördüyseniz:

  • Yapabilecekleriniz konusunda kendinizi hafife alıyorsunuz.

Rüyada biri tarafından yaralanmak birçok firmadan iş teklifi geleceğine, maddi olarak güç kazanacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada birisi tarafından yaralanmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, tatsızlık olacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten düşüp yaralanmak kötü günlerini arkasında bırakacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunun yara görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, korkularından kurtulacağına delalettir.

Rüyada düşmek ve yaralanmak ekmeğinin bereketleneceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada karnında yara olduğunu görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, önemli sorumluluklar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada vurulup yaralanmak yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına tabir olunur.

Rüyada baş parmakta yara görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments