Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada usturayla yaralanmak

Rüyada usturayla yaralanmak

Rüyada usturayla yaralanmak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, dirliğin bozulabileceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerin günden güne açılacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, yolunda devam edeceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada usturayla yaralanmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler hakkında hipotezlerinizi başka bir aya bırakmanızda fayda var.

Rüyada usturayla yaralanmak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada usturayla sac kesmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada ustura kullanmak sayılacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına işaret eder.

Rüyada ustura almak çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine alamet eder.

Rüyada usturayla traş olmak ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada usturayla sakal traşı olmak ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, şen kahkahalar atacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada usturayla tıraş olmak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada usturayla yüzünü kesmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments