Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafa yara görmek

Rüyada kafa yara görmek

Rüyada kafa yara görmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, diplomalı kimse olacağına, hayaline kavuşacağına, işlerinin kapanacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafa yara gördüyseniz:

  • Daha hassas olmakta fayda var.

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek kendisi paralayacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafanın içinde yara görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafasında yara görmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine rivayet eder.

Rüyada kafa yara görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasında yara olduğunu görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafa derisinde yara görmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalet eder.

Rüyada kafada yara kabuğu görmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, ayrılanların kavuşacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına işaret eder.

Rüyada kafasından yaralandığını görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments