Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işaret parmağında yara görmek

Rüyada işaret parmağında yara görmek

Rüyada işaret parmağında yara görmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işaret parmağında yara gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda çevrenizdeki kişilere ne yapmak istediğinizi veya nasıl yapmak istediğinizi anlatırken güç anlar yaşanıyor olabilir.

Rüyada işaret parmağında yara görmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmakla işaret edilmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına işaret eder.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kişinin esenlik bulacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, başına türlü işler geleceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada işaret parmakta yüzük görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada işaret parmağını kaldırmak onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments