Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmağında yara görmek

Rüyada ayak parmağında yara görmek

Rüyada ayak parmağında yara görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına tabir olunur.

Rüyada ayak parmağında yara gördüyseniz:

  • Yanlış sunumlar işle ilgili problemler yaratabilir.

Rüyada ayak parmaklarında yara görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağında yara görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada parmağının yaralandığını görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına alamet eder.

Rüyada parmaklarda yara görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada parmağından yaralanmak arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmak yarası görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmağında yara görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada baş parmakta yara görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments