Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkası tarafından boğulmak

Rüyada bir başkası tarafından boğulmak

Rüyada bir başkası tarafından boğulmak rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, büyük başarılar kazanacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, adının fesada karışacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bir başkası tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Uzağı görerek hareket etmenizde fayda var.

Rüyada biri tarafından elle boğulmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından boğulduğunu görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına delalettir.

Rüyada birileri tarafından boğulmak emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalettir.

Rüyada köpek tarafından boğulmak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada biri tarafından boğulmak Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, ağlayacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada biri tarafından iple boğulmak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, emrinde insan çalıştıracağına rivayet eder.

Rüyada eşi tarafından boğulmak yaşadığı olayların kötü gideceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kocası tarafından boğulmak kazandıklarının tadını çıkaracağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments