Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birileri tarafından boğulmak

Rüyada birileri tarafından boğulmak

Rüyada birileri tarafından boğulmak ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine işarettir.

Rüyada birileri tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • İş anlaşmaları, iş birlikleri veya fiziksel ya da duygusal refahınızı ilgilendiren konularda hareketlilik var.

Rüyada birileri tarafından boğulmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birilerini boğulmaktan kurtarmak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına inanılır.

Rüyada birilerinin boğulduğunu görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada birileri tarafından dövülmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada birileri tarafından aranmak ticari anlamda yön değiştireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada birileri tarafından kaçırılmak ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada birileri tarafından öldürülmek istenmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, can sıkıntısının geçeceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada birileri tarafından övülmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments