Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisi tarafından boğulmak

Rüyada birisi tarafından boğulmak

Rüyada birisi tarafından boğulmak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birisi tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde istemediğiniz tersliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bir başkası tarafından boğulmak sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bir kişi tarafından boğulmak çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biri tarafından boğulduğunu görmek aile içinde saadetinin artacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalettir.

Rüyada köpek tarafından boğulmak kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, işindeki bereketin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından boğulduğunu görmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada yılan tarafından boğulmak geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine işaret eder.

Rüyada cin tarafından boğulmak ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada biri tarafından elle boğulmak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments