Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istanbul boğazında yüzmek

Rüyada istanbul boğazında yüzmek

Rüyada istanbul boğazında yüzmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, güzel bir iş fırsatına işarettir.

Rüyada istanbul boğazında yüzmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paraya çevirebilirsiniz.

Rüyada istanbul boğazında yüzmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada istanbul boğazıunda yüzmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına işarettir.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada istanbul boğaz köprüsü görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada istanbul boğazını görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına inanılır.

Rüyada istanbul boğazından geçmek çok iyi giden işlerin duracağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, mallarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada istanbul boğazı görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşamının tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünü görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments