Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin tutuklandığını görmek

Rüyada birinin tutuklandığını görmek

Rüyada birinin tutuklandığını görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada birinin tutuklandığını gördüyseniz:

  • Bir takım ödünler vermeden önce onu iyi tanıyın.

Rüyada asker tarafından tutuklanmak pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada birini tutuklatmak çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, hileye, fesada bulaşacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine rivayet eder.

Rüyada birini tutuklanmış görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına yorulur.

Rüyada haksız yere tutuklanmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın tutuklandığını görmek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin tutuklandığını görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada tutuklanmak ve ağlamak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocanın tutuklandığını görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments