Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinayetten tutuklanmak

Rüyada cinayetten tutuklanmak

Rüyada cinayetten tutuklanmak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, prestij kaybı yaşanacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, mevkie edineceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada cinayetten tutuklanmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili başarılı seyahatler ya da ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada cinayetten tutuklanmak kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada cinayete karışmak yolunun ve geleceğinin açık olacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına işarettir.

Rüyada cinayeti gizlemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir cinayete tanık olmak helal rızka kavuşacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada cinayeti saklamak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada cinayeti çözmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, istediği evde oturacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada cinayetten kaçmak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada cinayete şahit olmak hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments