Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının tutuklandığını görmek

Rüyada yakınının tutuklandığını görmek

Rüyada yakınının tutuklandığını görmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, bolluk ve bereketin artacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, verdiği sözleri tutacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada yakınının tutuklandığını gördüyseniz:

  • Duyarlılığınız oldukça güçlü olacak.

Rüyada yakınının tutuklandığını görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınının tutuklandığını görmek ekonomik gücün çoğalacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, güçlükle elde edilecek başarı işarettir.

Rüyada yakının tutuklandığını görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine delalet eder.

Rüyada suçsuz yere tutuklanmak rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada eşinin tutuklandığını görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada birini tutuklandığını görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada oğlunun tutuklandığını görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine inanılır.

Rüyada birinin tutuklandığını görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments