Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla kedi görmek

Rüyada birden fazla kedi görmek

Rüyada birden fazla kedi görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, iyiliğe ve güzelliğe, kötü gidişe dur denileceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla kedi gördüyseniz:

  • Liderlik yönünüzü gösterebilirsiniz.

Rüyada birden fazla siyah kedi görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, hikmet sahibi olacağına, iki tarafın da çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla kedi yavrusu görmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına inanılır.

Rüyada birden fazla kedi görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla gelinlik görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, büyük maddi kayıp verileceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla kişi görmek keyifli sohbetler edeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla kuranı kerim görmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla diş görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine işarettir.

Rüyada birden fazla göz görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, çok iyi yerlere geleceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments