Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla kedi yavrusu görmek

Rüyada birden fazla kedi yavrusu görmek

Rüyada birden fazla kedi yavrusu görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına inanılır.

Rüyada birden fazla kedi yavrusu gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi yönetmenin en parlak yollarını arayabilir, belli önerileri pratiğe dökebilirsiniz.

Rüyada birden fazla kedi yavrusu görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla köpek yavrusu görmek zor zamanlar yaşanacağına, gururlandıracak işler yapacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada birden fazla kedi görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla siyah kedi görmek hak ve din yolunu bırakacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine alamet eder.

Rüyada çok fazla yavru kedi görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok fazla kedi yavrusu görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, kendisi paralayacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla hamile kadın görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla sigara içmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments