Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla kuranı kerim görmek

Rüyada birden fazla kuranı kerim görmek

Rüyada birden fazla kuranı kerim görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, sevindirici haberler alınacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla kuranı kerim gördüyseniz:

  • Katı bir tutum sergilemeniz, ısrarcı ya da inatçı davranmanız çözümü geciktirebilir.

Rüyada birden fazla kuranı kerim görmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine işarettir.

Rüyada birden fazla kuran görmek hoşluk içinde olacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada birden fazla kedi görmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada birden fazla asker görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada birden fazla polis görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla köpek yavrusu görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla yorgan görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla tesbih görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments