Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla diş görmek

Rüyada birden fazla diş görmek

Rüyada birden fazla diş görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, duygularının karşılık göreceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, engel tanımayan biri olacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına delalettir.

Rüyada birden fazla diş gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda güvende olup olmadığınızı merak edebilirsiniz.

Rüyada birden fazla diş görmek iyiliklerden yüz çevirmeye, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla tarak görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla bıçak görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla soba görmek daha pozitif biri olacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine işarettir.

Rüyada birden fazla alyans görmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla tuvalet görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, maddi güç sahibi olacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla tavşan görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, planlarının bozulacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla kişiyle kavga etmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments