Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla kişi görmek

Rüyada birden fazla kişi görmek

Rüyada birden fazla kişi görmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla kişi gördüyseniz:

  • Yardım almanız gereken yerleri belirlerseniz, kendinize ayıracak zamanınız fazlalaşabilir.

Rüyada birden fazla kişiyle kavga etmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla kişiyi dövmek üzüleceğine ve ağlayacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına yorulur.

Rüyada birden fazla kişiyi öldürmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada bir kişiyi birden fazla görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalettir.

Rüyada birden fazla kişiyle evlenmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, malının ve parasının çoğalacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine işarettir.

Rüyada birden fazla kişi görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya inanılır.

Rüyada birden fazla kişinin öldüğünü görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla kişiyi bıçaklamak başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments