Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla gelinlik görmek

Rüyada birden fazla gelinlik görmek

Rüyada birden fazla gelinlik görmek para pul sahibi olacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, atılan adımların zarar getireceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, itibar kaybedeceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla gelinlik gördüyseniz:

  • Açıkta kaşmış veya çözümlenmemiş sorunlar bir anda sizin yararınıza sonuçlar doğurmaya başlayabilir ya da sizin lehinize ilerleme gösterebilir.

Rüyada birden fazla gelinlik giymek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla gelinlik görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla arı görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, büyük başarıya ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla terlik görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla meyve görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalettir.

Rüyada birden fazla polis görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla tuvalet görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalettir.

Rüyada birden fazla insan öldürmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments