Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla göz görmek

Rüyada birden fazla göz görmek

Rüyada birden fazla göz görmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, itibar kaybedeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla göz gördüyseniz:

  • Dinlenmek için mümkünse sessiz bir ortamı tercih etmelisiniz.

Rüyada birden fazla göz görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla kişiyi öldürmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla kol saati görmek aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla kişiyi bıçaklamak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişiyi birden fazla görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, işe zorla gidip geleceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla ölüm haberi almak bunu şeref sayacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına işarettir.

Rüyada birden fazla buzdolabı görmek güzelleşeceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla uçak görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments