Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla kadınla evlenmek

Rüyada birden fazla kadınla evlenmek

Rüyada birden fazla kadınla evlenmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, bazen fakirlik görüleceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler iş arkadaşlarınızın veya meslektaşlarınızın saygısını kazanmanıza yardım edebilir.

Rüyada birden fazla kadınla evlenmek küskünlüklerin oluşacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla kişiyle evlenmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla hamile kadın görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, maneviyatının çökeceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla kadın görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, ticaretinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla telefon görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada birden fazla doğum yapmak ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine alamet eder.

Rüyada birden fazla yüzük takmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla yol görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments