Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla telefon görmek

Rüyada birden fazla telefon görmek

Rüyada birden fazla telefon görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla telefon gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ortamlar oluşabilir.

Rüyada birden fazla telefon görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla cep telefonu görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla erkek çocuğu görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla fare görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi birden fazla görmek emeklerinin heba olacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine inanılır.

Rüyada birden fazla kapı görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla horoz görmek hayatını yoluna sokacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla bebek görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments