Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla kadın görmek

Rüyada birden fazla kadın görmek

Rüyada birden fazla kadın görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, kötü günlerin geride kalacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, onlara çok bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla kadın gördüyseniz:

  • Yorıılmak bilmeden bir çok önemli işi başarabilirsiniz.

Rüyada birden fazla kadın görmek adım adım başarıya ulaşılacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına işarettir.

Rüyada birden fazla hamile kadın görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla kadınla evlenmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş güç sahibi olacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla inek görmek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla meyve görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına işarettir.

Rüyada birden fazla yol görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla böcek görmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla bebek doğurmak maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments