Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla doğum yapmak

Rüyada birden fazla doğum yapmak

Rüyada birden fazla doğum yapmak dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, yol kat edeceğine yorulur.

Rüyada birden fazla doğum yapmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada birden fazla doğum yapmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, güllük gülistanlık olacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla beyaz köpek görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla tarak görmek zor durumda kalacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada birden fazla cami görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla mezar görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla bozuk para görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, birikim yapılacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla bilezik görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, dileklerin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla cenaze görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments