Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla hamile kadın görmek

Rüyada birden fazla hamile kadın görmek

Rüyada birden fazla hamile kadın görmek ağır günler geçireceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, engel tanımayan biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla hamile kadın gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz veya duygularınız değişebilir.

Rüyada birden fazla hamile kadın görmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına yorulur.

Rüyada birden fazla kadınla evlenmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine inanılır.

Rüyada birden fazla kadın görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla kişiyi bıçaklamak bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla altın bilezik görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla çanta görmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada birden fazla arı görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, ağlayacağına, strese gireceğine delalettir.

Rüyada birden fazla yüzük görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments