Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla kişiyle evlenmek

Rüyada birden fazla kişiyle evlenmek

Rüyada birden fazla kişiyle evlenmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, talihinin artacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, esenleyeceğine, ağız tadının da kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla kişiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Olumsuz kişilerden uzak durun.

Rüyada birden fazla kişiyle evlenmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, zorlukları atlatacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla kadınla evlenmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla kişi görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla kişiyi öldürmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına yorulur.

Rüyada birden fazla kişiyi bıçaklamak sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada birden fazla kişinin öldüğünü görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bir kişiyi birden fazla görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla kişiyle kavga etmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments