Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla yüzük takmak

Rüyada birden fazla yüzük takmak

Rüyada birden fazla yüzük takmak çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, isteklerine kulak vereceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla yüzük takmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda süregelen bir ilişkiniz varsa, o kişi sizden biraz daha romantizm bekliyor.

Rüyada birden fazla yüzük takmak büyük tartışmalar yaşayacağına, kendi şansını kendi yaratacağına, ruh sağlığının bozulacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla alyans takmak kederlerinin son bulacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla yüzük görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla altın yüzük görmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla ünlü görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, işinden evine gidip geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla karınca görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, giden birinin geri döneceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla buzdolabı görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla timsah görmek kendisini ailesine vereceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments