Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla yol görmek

Rüyada birden fazla yol görmek

Rüyada birden fazla yol görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, açların doyacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla yol gördüyseniz:

  • Belirsiz tavırları olan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Rüyada birden fazla yol görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla ayı görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla hamile kadın görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla meyve görmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Rüyada birden fazla saat görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla hindi görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla erkek çocuğu görmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla horoz görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments