Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla hilal görmek

Rüyada birden fazla hilal görmek

Rüyada birden fazla hilal görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, büyük atılımların yapılacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, kendini toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla hilal gördüyseniz:

  • Yüzmek, lüks meraklarınıza zaman ya da bütçe ayırmak, değişik yerleri ziyaret etmek, bisiklete binmek v.b aktiviteler daha iyi zaman geçirmenizi sağlayabilir.

Rüyada birden fazla hilal görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden çok hilal görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine rivayet eder.

Rüyada iki hilal görmek zarar edeceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, gönül gözünün açılacağına işarettir.

Rüyada hilal çizmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada ayı hilal görmek hayır getirecek işlere girileceğine, dertlerin sonlanacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada üç hilalli bayrak görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine yorulur.

Rüyada ters hilal görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, cebinin para göreceğine alamet eder.

Rüyada hilal şeklinde ay görmek istenmeyen olayların yaşanacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments