Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters hilal görmek

Rüyada ters hilal görmek

Rüyada ters hilal görmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, Tövbe Edeceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, zamandan da kar edeceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ters hilal gördüyseniz:

  • Bazı olaylardan şüphelenilmesi yerinde olabilir veya bazı konulardan şüphelenmenizi istemeyen kişiler var.

Rüyada ters hilal görmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, zenginliğini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üç hilal görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, iyi bir kariyer edineceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil hilal görmek ekmeksiz kalacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına delalet eder.

Rüyada çift hilal görmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, müjdeli haberler alınacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına alamet eder.

Rüyada hilal yıldız görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine alamet eder.

Rüyada ayı hilal şeklinde görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalettir.

Rüyada hilal ve dolunay görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada iki tane hilal görmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments