Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı hilal görmek

Rüyada ayı hilal görmek

Rüyada ayı hilal görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayı hilal gördüyseniz:

  • Tecrübeli olmadığınız konularda şanslı değilsiniz.

Rüyada ayı hilal şeklinde görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına işarettir.

Rüyada ayı hilal görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine rivayet eder.

Rüyada hilal şeklinde ay görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına delalet eder.

Rüyada hilal ve dolunay görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, borcunun kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hilal şekli görmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına delalettir.

Rüyada hilal çizmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada yeşil hilal görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına alamet eder.

Rüyada dolunay ve hilal görmek işinde zarar edeceğine, kazancının günden güne artacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments