Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki hilal görmek

Rüyada iki hilal görmek

Rüyada iki hilal görmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki hilal gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığın için olaylar öncelikle sana hoş olmayan sürprizler gibi geliyor.

Rüyada ay hilal görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada iki hilal görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına inanılır.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına işarettir.

Rüyada birden çok hilal görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine işarettir.

Rüyada birden fazla hilal görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı hilal görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hilal ve yıldız görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada dolunay ve hilal görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments