Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hilal şeklinde ay görmek

Rüyada hilal şeklinde ay görmek

Rüyada hilal şeklinde ay görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine işaret eder.

Rüyada hilal şeklinde ay gördüyseniz:

  • Keşkelerle vakit kaybetmek yerine, uygulanabilir alternatifleri değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hilal şeklinde ay görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, iyi şartlara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ayı hilal şeklinde görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada hilal şekli görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine delalettir.

Rüyada ay hilal görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada ay ve hilal görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada çift hilal görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada yıldız ve hilal görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, adını kirleteceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments