Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden çok hilal görmek

Rüyada birden çok hilal görmek

Rüyada birden çok hilal görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine inanılır.

Rüyada birden çok hilal gördüyseniz:

  • Potansiyelinizin farkına varabilir, yeni başlangıçlar yapma amacıyla gerekli kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Rüyada birden fazla hilal görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada birden çok hilal görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada hilal çizmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, onlardan fayda göreceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada iki hilal görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada hilal görmek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane hilal görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada ay hilal görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada üç hilalli bayrak görmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments