Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hilal çizmek

Rüyada hilal çizmek

Rüyada hilal çizmek problemlerinin çözüleceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada hilal çizmek gördüyseniz:

  • İlişkileriniz canlanıyor.

Rüyada hilal çizmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine tabir olunur.

Rüyada ay ve hilal görmek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada çift hilal görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada hilal şekli görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ayın hilal halini görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada ters hilal görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, ticaretinin açılacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıldız ve hilal görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına inanılır.

Rüyada yeni hilal görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments